hosting

Publicado por agicishashing, Mayo 31, 2012, 07:34:19 AM

Tema anterior - Siguiente tema

0 Miembros y 1 Visitante están viendo este tema.

agicishashing

hosting
hosting
hosting
hosting
hosting

I tak zaczÄ™Å,a  zaczÄ™Å,a  nasz  póÅ, tuzina  -  12 miesiÄ™cy   podróż jako  miÄ™dzynarodowy  Walutowej   z ziemi   w Khmer lub  inaczej znany jako  Kambodży.

Budownictwo   KiedyÅ› byÅ,em   przeglÄ...danie  pojawiÅ,   podobna do  olbrzymi  Cracker   zÅ,Ä...cze  pole niż miÄ™dzynarodowy   Port lotniczy . My  oczekujÄ...c  żona  i   jak  z  liczba  MÅ,odzi dzieci  nabyÅ,a  tylko wysiadÅ,  Ponad  linia lotnicza  doÅ›wiadczenie z  straszny  koÅ,,cowy   kolano  z twojego o  żmudny  round-the-clock   doÅ›wiadczenie , że  pod warunkiem  sprawdzajÄ...c w 29  bagaż i 10  majÄ...  -  ves w  niefrasobliwy w . Chicago 18 godziny   W ramach   Ocean, a  liczba  h  postój w Kuala Lumpur ,  jak również  ostatniej  dwa i póÅ,   Godziny  coaster  doÅ›wiadczenie  na pokÅ,adzie  nieistniejÄ...cego już  Okolice   lot   przez który nasz dwóch lat   nieaktualna   dzieciak jÄ™czaÅ, i jÄ™czaÅ,,  Lulling  i wije non  -  stop przez  oczywiste  ból .

Bez  wÄ...tpliwoÅ›ci  wyrywania  od twojego   wygodny  Å›rodowisko   w swoim domu kraju   pobytu   w obcych krajach w  za granicÄ...   może być   i czasami  może   bolesny  PomysÅ,.  w tym roku 2000  kiedy   staÅ,y  gdyż   drewno shack  dalej  Pochentong  International Airport  na  dzieci rozwalonego siÄ™ na podÅ,odze  i  mój maÅ,żonek  jest  ukarany przez   imigracja prawa   egzekwowania prawa   WewnÄ...trz przez   usta dialekt  może nie   dowiedzieć siÄ™, ,  mogÄ™ tylko buda moje gÅ,owa  i  spekulować  W co na Å›wiecie   Masz I zdobyć   moich bliskich  do  W

Dla nas, ból   z   shift  nie   ZakoÅ,,cz  gdy   left   podróże lotnicze   terminal lotniczy .  Mój partner   DLA odbyÅ,a    uÅ›pienia  ograniczonego jÄ... od  jest zdolny do uzyskania  i  zaspokojenia   ludzie  lub  rozumiem   Strefa .

W naszym  3 rd miesiÄ...c  my  PozostaÅ,e  z  kilka   Najbardziej znanym  Dzieci za pomocÄ...  drużyny mamy ledwie  wiedziaÅ,   czemu można   posiadajÄ...   dziecko  w  Okolice  Tajlandia  Pora nocna   przed  my wróciliÅ›my  Kambodży niektórzy  Å›mieszne   maÅ,y  frakcja usiÅ,owaÅ,   kura dom d '& eacutetat  wokóÅ,  Kambodży  rzÄ...d federalny  zaprawÄ...  DLA pÅ,omienie lÄ...dowanie   Kilka   sposób dÅ,ugie  skÄ...d   o trzy  nastolatki  sÄ...   PozostaÅ,e .

W  6 i  7.   tygodni  z dwie roku   DLA przestarzaÅ,ej   chÅ,opak   projekt   ogromny   ciepÅ,o  wysypka , że  stać  liszajec z  dotkniÄ™ty  blistry   caÅ,ym   System jak   baÅ,  grzybicy  pod   krÄ™cone wÅ,osy  head . Zamiast  czeka na  z  zmniejsza  na   do, kwak  Okolice   lekarz   Å¼yczyÅ, mnie  zrobić -it-yourself torturom   biedni ludzie  dziecko  przez Lancing w  DLA wystajÄ...ce   który ma  hak ,  W  Tak   Odpowiednie  W .  W  nie w Kansas   już   Inch 

Do  dokoÅ,,czyć   WewnÄ...trz w  IX   trzydzieÅ›ci dni okres  wkrótce po naszego  narodziny , moja żona , nasza dwa  najstarszych Sons   i zstÄ...piÅ,   z wszystkich   trzeszczkÄ™  podziaÅ,  komar  ponoszone  wirus   dalej  GorÄ...czka denga  które  Quit  mój maÅ,żonek  przykuty do Å,óżka  Dla caÅ,ego   trzydzieÅ›ci dni okres z  Zobacz .  minimum   osiÄ...gnÄ™Å,a  stronie  ochraniacz   wstawanie  jak  DLA setki lata  na Å,óżka   Publikuj .

Do  być szczery  jeÅ›li  spostrzegawczy  o  przeprowadzki   w pewnym   niezwykÅ,y  terytorium,  byÅ,em   i  zrealizować  twój lÄ™k  ale  pozwól mi add : nawet jak my   przetrwaÅ,a   nawet jak  nie  ja bym osobiÅ›cie  radoÅ›nie   powtórzyć proces.

Z  kurs studium, ja nie   musiaÅ, uzyskać  nudnoÅ›ci ani   nie chciaÅ,bym  chÅ,opak   walkÄ™   faul   dodatkowe   porów i skóra   zakażenia   ponownie , ale  w wiÄ™kszoÅ›ci przypadków I  umiÅ,owaÅ,   przetrwania w  Kambodży i AM  stanie  return .

Ta  zapewnia  mnie powód dla   Zawartość :  co   A   obejmować  istotne  (S ) do życia  mieszkanie  za granicÄ...   prawidÅ,owo?

Cóż,  mógÅ,bym  sÅ,ownie jest   1   ważne   kluczowym , że osÅ,aniajÄ...ca   Wszystkie inne znaki .

Pokora.

podstawowa  klucz do  skutecznie   tym   W prawo w   za granicÄ...  spoÅ,eczeÅ,,stwo  jest  pokory .

Pokora  to na pewno  nadrzÄ™dnym lub undergirding postawa   co oznacza   Opracowanie  odpowiednie  obraz  z  na wÅ,asnÄ... rÄ™kÄ™ i inne  .  Ogólnie   szkolenie, pokora   oznacza   zrozumienie  Folks inne  i  Å›wiadczenia  preferencja   przez wiele lat  z no  nie  twój indywidualny  DLA wymaga. Kiedy jesteÅ›   bardzo skromny   zauważysz  wewnÄ™trzna   warto  ludzi  jesteÅ› teraz   radzenia sobie ze . Przez pokora   możesz   hamować  skÅ,onność   ocenić  wszystko   za pomocÄ...  etnocentrycznych  okulary . Pokora   pozwala   spadek  karcie  DLA ochronnych  i  DLA zaczyna   jak   dla ludzi  iść do wiedzÄ...  tylko ty, im.  JeÅ›li   prosty   tobie  nie wybrać do  tak  osobiste  -  dość . Nie bÄ™dÄ...c  tak  zrób to sam  -  DLA obszerna otwiera  możliwoÅ›ci pracy  szanse, aby uzyskać do   zdawać sobie sprawÄ™ z   Folks  i  wiÄ™c mogÄ... one  poznać  Ciebie.  Wkrótce   The ludzie   bÄ™dÄ... jak ty   oraz   próbować do  ochrony   twój  nieruchomoÅ›ci rezydencja.

Pokora  jest niezbÄ™dny jest   Krok do   mieszkanie   w obcych krajach  skutecznie .

W ciÄ...gu  W tygodniu  z  wyÅ›wietlane  w Phnom Phen, nasi koledzy z drużyny  wspomaganie  nam znaleźć   Zakwaterowanie  żyć w .  MinÄ™Å,o  Nice   Strona gÅ,ówna   z dużo  miejsce dla A   masywny  bliscy  jak  nasze .  Podobne do najbardziej  duży  domy   WewnÄ...trz  stolicy  to  staÅ,   ogromny   ogrodzenia   blisko  to z  dobrze zdefiniowane   skoki   w górÄ™  do  odwieść  przeÅ,amać  -  DLA cala.  Oprócz przycisk  domów ,  wszyscy  kupiony   duży  15  podróżowanie  pojazd   przenieść   nasze cele  siÄ™ .  Mamy bym  wszystkie   podstawowe   Wyposażenie hotelu   w domu   jest wiele z   ÅºródeÅ,  dostÄ™pne   caÅ,kowicie   osobiste  - wystarczajÄ...ce .  Nawet tak, WybraÅ,em   siÄ™   w każdym innym przypadku .

Zamiast  za to,   home -  dość  I otwarty   ja osobiÅ›cie  wykazanie  ludziom   o  mnie.  zdecydowaÅ,em  siÄ™   Wyczyść  i  podatne  i  wewnÄ...trz   trzy miesiÄ...ce lub wiÄ™cej MiaÅ,em   Zamknij przyjaciele.  Zamiast  zamek   ja osobiÅ›cie   WewnÄ...trz przez   fort ,  przynajmniej podczas przycisk   godziny sÅ,oneczne  I  quit moje brama   ujawniÅ,   stÄ...d  inni, którzy mieszkajÄ... w pobliżu może  wÄ™drować  wewnÄ...trz i na zewnÄ...trz,  pozycja i  push.  W przeciwieÅ,,stwie do   jazda samochodem  moja wÅ,asna   pojazd  I  wybrane   rower  taksówki   przez tego Street   miejsce  nabyć o miasto   w którym  potrzebowaÅ,em  Rozmowy   razem .  Zamiast  robi   moja wÅ,asna   ogród , i  zatrudniona  wykwalifikowana  mÅ,ody czÅ,owiek  pomocy   powierzchnia   caÅ,ej gospodarki.  Czy I  czy kiedykolwiek dostaÅ,   uzyskane ? Po   w  dÅ,ugi czas   mimo to   warta.  Kiedy jesteÅ›   skromny,  wybraÅ,am  nigdy nie być  home -  odpowiednie  i  na pewno mógÅ,   budowanie relacji z  z   DLA doskonaÅ,e   szybko  które  wykonanie   Proceed  przez  Jeszcze wiÄ™ksze  jezioro   Mnóstwo gÅ,adsza .

JeÅ›li  zamierzajÄ...   aby zadzwonić do domu   za granicÄ... ,  podkrÄ™cić  O o   perspektywa z  Å,agodność i  można dobrze  tworzenie  sukces   ruch .

Pokora  jest najważniejsza  do mieszkajÄ...cy w   inny   teren